Arbeidsdeskundige

Wij helpen je langdurige uitval te voorkomen en te zorgen voor een spoedige en verantwoorde terugkeer naar werk.

Arbeidsdeskundige

Bij ViaMensa staan we klaar om langdurige uitval te voorkomen en een snelle, verantwoorde terugkeer naar het werk te realiseren. 

Vraag via deze link meer informatie aan.

Wat doet een arbeidsdeskundige? 
Een arbeidsdeskundige is jouw specialist in de harmonie tussen mens en werk. Zijn/haar inzet is cruciaal bij ziekteverzuim en levert zowel financieel als kwalitatief grote voordelen op. Zij richten zich op vraagstukken zoals werkbelasting, werk-privé balans en de verhouding tussen draagkracht en draaglast. Hun doel is altijd het voorkomen van langdurige uitval en het bevorderen van een verantwoorde terugkeer naar werk. Als werkgever ben je wettelijk verplicht te onderzoeken hoe jouw werknemers naar vermogen kunnen blijven werken. 

Onze Aanpak 
Onze arbeidsdeskundigen onderzoeken de capaciteit van jouw werknemers om te werken en adviseren over de nodige stappen voor terugkeer naar het werk. Dit gebeurt in samenwerking met medische professionals. Ze bieden maatwerkoplossingen, gericht op het behouden van werkvermogen, zowel in de huidige als in een nieuwe werkomgeving. 

Arbeidsdeskundig Onderzoek 
Ons arbeidsdeskundig onderzoek biedt inzicht in de re-integratiemogelijkheden van jouw werknemer. Dit omvat gesprekken met de werknemer en werkbezoeken, gebruikmakend van medische beoordelingen voor een helder inzicht in werkhervatting. 

Waarom ViaMensa? 

  1. Individuele focus Wij begrijpen de unieke behoeften van jouw werknemers en ontwikkelen oplossingen op maat.
  2. Risicobeheer Wij zijn experts in het minimaliseren van arbeidsgerelateerde risico’s, wat leidt tot een veiligere werkplek.
  3. Samenwerking en communicatie Wij bevorderen een open dialoog tussen jou en je werknemers, wat leidt tot betere arbeidsrelaties.


Jouw Financiële Voordelen 

  1. Kostenbesparing Vermindering van verzuimkosten en risico’s.
  2. Productiviteitsoptimalisatie Een veiligere werkomgeving verhoogt de productiviteit. 
  3. Preventie Voorkomen van problemen voordat ze ernstig worden. 


Tarieven en aanvraag 

Wij hanteren een vast dag(deel)tarief per arbeidsdeskundig onderzoek. Vraag vandaag nog een voorstel aan. 

Neem contact op 
Bij ViaMensa zijn we trots op onze toegewijde arbeidsdeskundigen die bijdragen aan kwalitatieve en financiële voordelen voor onze opdrachtgevers. Neem contact op met ViaMensa voor deskundige arbeidsdeskundigheid. Samen bouwen we aan een gezonde, veilige en succesvolle toekomst voor jouw bedrijf. Je kunt via deze link ook direct een voorstel bij ons aanvragen

Wat krijg je bij ViaMensa?

Gecertificeerde professionals

Voorkomen van langdurige uitval

Je voldoet aan de wettelijke verplichting

Gedegen advies

Hoe gaat het in zijn werk?

Aanvraag indienen

Match met één of meer professionals

Binnen 48 uur één of meer offertes

Start traject

Na afloop rapportage en enquete

ViaMensa

Reageert binnen een uur

ViaMensa
Hoi,
Waar kan ik je mee helpen?