Seminar: Grip op ziekteverzuim (een juridische bijsluiter)

Seminar: Grip op ziekteverzuim (een juridische bijsluiter)

Doelgroep voor dit Seminar: HR Manager I HR Adviseur I Casemanager Verzuim

Aanmelden is mogelijk via deze link.

Ben jij benieuwd naar hoe je beter om kunt gaan met ziekteverzuim binnen jouw organisatie? Kom dan naar ons seminar: Grip op ziekteverzuim. Tijdens dit seminar deelt verzuimexpert Natascha Schenk haar kennis en ervaring over dit onderwerp. Zij leert je hoe je juridische valkuilen kunt vermijden en geeft -samen met ons team- praktische tips om ziekteverzuim effectief aan te pakken. Daarnaast zijn enkele van onze re-integratie adviseurs aanwezig om eventuele vragen te beantwoorden.

Praktische informatie

De locatie van het seminar is Zeisterweg 82, 3931 MG Woudenberg, Nederland. We verwelkomen je graag op donderdag19 september 2024 om 09:45 Uiteraard zorgen wij voor de lunch. Dit seminar is bestemd voor de meest trouwe opdrachtgevers van ViaMensa. Er zullen maximaal 30 HR- en verzuimexperts deelnemen. Lunchwensen kunt u vooraf aangeven.

Neem de controle over ziekteverzuim en schrijf je vandaag nog in voor dit inspirerende seminar! Deelname is gratis. Bij afmeldingen binnen drie weken voor aanvang zijn wij genoodzaakt € 50,- in rekening te brengen.

Over ViaMensa
De passie van het (landelijk werkende) team van ViaMensa is om mensen zo lang en gezond mogelijk te laten werken en werkgevers waar mogelijk te ondersteunen en faciliteren om dit proces te waarborgen. ViaMensa hoopt niet alleen een “bedrijf” te zijn, maar ook een beweging te hebben gestart. We hebben bewezen dat met passie, transparantie, tomeloze inzet, enorm veel ervaring en duurzame samenwerking, het mogelijk is een positieve verandering te brengen in de manier waarop mensen hun werk doen. Het belang van gezond en met motivatie je werk kunnen doen is duidelijker dan ooit.

Over Natascha Schenk
Natasha is jurist en houdt zich hoofdzakelijk bezig met het sociaal verzekeringsrecht. Zij behandelt met name zaken rondom arbeidsongeschiktheid en werkloosheid, voor zowel werkgevers als werknemers. Daarnaast geeft zij regelmatig cursussen over ziekte, re-integratie en arbeidsongeschiktheid.

Deel dit bericht

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen op het gebied van tweede spoor, vitaliteit en verzuim.

ViaMensa

Reageert binnen een uur

ViaMensa
Hoi,
Waar kan ik je mee helpen?