Ontdek hoe Viamensa het ziekteverzuim binnen jouw organisatie drastisch kan verminderen

Stel je eens voor: een werkomgeving waar ziekteverzuim zeldzaam is, waar elke medewerker zich op zijn best voelt en presteert. Dit klinkt misschien als een utopie, maar met Viamensa is deze wens voor veel organisaties werkelijkheid geworden. In dit artikel beschrijven we hoe Viamensa het ziekteverzuim binnen jouw organisatie drastisch kan verminderen, door gebruik te maken van bewezen principes en innovatieve strategieën. Is jouw organisatie klaar voor deze transformatie?

Ervaringen uit het verleden, bieden wél een garantie voor de toekomst!

Viamensa heeft al talloze organisaties geholpen om hun ziekteverzuim aanzienlijk te verminderen. Door de successen van deze organisaties te delen, laten we zien dat onze werkwijze niet alleen een belofte is, maar een bewezen oplossing. Deze vorm van sociale bewijskracht is enorm overtuigend, omdat het laat zien dat anderen al hebben bereikt wat jullie willen bereiken.

Gun jouw medewerkers het beste

Wederkerigheid is een krachtig principe: als je iets waardevols geeft, willen mensen vaak iets terugdoen. Door onze werkwijze te implementeren in jouw organisatie, investeer je in de gezondheid en het welzijn van jullie medewerkers. Dit zal het ziekteverzuim verminderen en de loyaliteit en productiviteit verhogen. Jouw medewerkers zullen deze zorg waarderen en zich meer verbonden voelen met de organisatie.

Zet de eerste stap

Consistentie is cruciaal voor succes. Door nu de eerste stap te zetten en aandacht te besteden aan ziekteverzuim(preventie), creëer je een nieuwe standaard voor gezondheidsmanagement binnen jouw organisatie. Dit helpt niet alleen om het huidige ziekteverzuim te verminderen, maar voorkomt ook toekomstige gevallen. Het consistent toepassen van de principes en strategieën zal resulteren in duurzame verbeteringen.

Hoe wij het ziekteverzuim voor jouw organisatie reduceren

  • Preventieve maatregelen: Door focus op preventie, helpt Viamensa mogelijke gezondheidsproblemen vroegtijdig te identificeren en aan te pakken
  • Op maat gemaakte programma’s: Viamensa biedt programma’s die specifiek zijn afgestemd op de behoeften van jouw organisatie en medewerkers, waardoor ze effectiever zijn in het verminderen van ziekteverzuim;
  • Ondersteuning en Training: Viamensa biedt niet alleen tools en programma’s, maar ook training en ondersteuning om ervoor te zorgen dat deze effectief worden geïmplementeerd.

Stilstand is achteruitgang…

Het verminderen van ziekteverzuim is een cruciale stap naar een gezondere, productievere organisatie. Wij bieden een bewezen, effectieve oplossing om dit doel te bereiken. Verken laagdrempelig wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen. Niet alleen in preventieve zin, maar ook door te kijken naar gezondheidsmanagement, vitaliteit, duurzame inzetbaarheid, reductie van langdurig verzuim en effectieve aanpak van tweede spoor. Neem via deze link vrijblijvend contact met ons op.

Deel dit bericht

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen op het gebied van tweede spoor, vitaliteit en verzuim.

ViaMensa

Reageert binnen een uur

ViaMensa
Hoi,
Waar kan ik je mee helpen?